Nagyon fontos a megfelelő egyensúlyt megteremteni – mind a külsőt, mind a belsőt. De mind a külső, mind a belső a kemény munka után igényli a pihenést és a szabadságot.

Eternale Fiatalító Rendszer

Pihenés. Fiatalodás. Töltődés

 

Mirage

 

A rendszer három szinten működik:

Gondosan hangszerelt zenei kompozíciók az elveszett szolfézs hangokkal, emelyek nagymértékben segítik a meditációt és az ellazulást. Irányított vizualizáció és audió relaxációs gyakorlatok segítenek a velünk született pozitív önértékelési gondolatok, testkép, stresszoldó képesség, testsúly és még sok egyéb előhívásában.

A finom, szinte észrevehetetlen mikro áram rezgések mélyen ellazítják a klienst, oldják az izmok feszültségét és áthangolják az egészségtelen mintákat az arcon és a testben.

Az ETERNALE rendszer segít kiszabadulni a munka, a kapcsolatok és más stresszes események okozta nyomás alól, segít újraéleszteni bőrünk fiatalos megjelenését, elhalványítja a sötét karikákat, vékony ráncokat. A bőr rugalmassága megnő, fokozza a kollagén és elasztin termelést. Javul a vérkeringés. Megnő az energia. Elősegíti testünk relaxált állapotba hozását. Csökkenti a stresszt, javítja alvásunkat, fokozza teljesítményszintünket, csökkenti az öregedés jeleit, fiatalosabb érzést és kinézetet eredményez. Növeli izmaink tónusait.

Testünkbe és elménkbe visszatér a béke, a nyugalom és csend állapota.

 

Mirage

 

Az ETERNA-Shape program a mikro áram aktív mechanizmusát használja, amely bizonyítottan javítja a vér és és nyirokkeringést, ennek eredményeképpen fokozódik az anyagcsere. Ez a program kiváló kiegészítése lehet egy testsúlycsökkentő kezelésnek illetve masszázsnak egyaránt.

Az ETERNA-lift program, kiválóan ellensúlyozza a gravitáció hatásait. Arcunkon 32 különböző izom található. Az izmok újraindítása történhet masszázzsal. Ám ha ezt fokozzuk mikro áramos arckezeléssel, csodálatos eredményeket érhetünk el.

Az ETERNA-lux programmal kiválóan tudjuk a hajunk és bőrünk állapotát javítani.

Ezeken kívül tudunk célzott kezeléseket végezni stresszcsökkentésre, fiatalos kinézetre, energia helyreállításra. káros környezeti hatások enyhítésére, arcbőr és szépség fokozására, test újraformázására, motivációmozgásra, jobb teljesítményre.

Az ETERNALE Fiatalító Rendszer lehetővé teszi, hogy a mindennapi streszt belülről tudjuk elengedni, egyedi bio-jelzés minták segítségével harmonizálja az elmét, a testet és a bőrt. Különböző lehetőségeket alkalmaz, mint pl  meditáció, a vezetett képalkotás és mikroáram, a folyamat gyengéden kiegyensúlyozza az öregedéssel, stresszel kapcsolatos elektromos mintákat, és segít felfedezni a velünk születet sugárzó életerőt.

Akik már kipróbálták, mélyen ellazult állapotot, fiatalodást és boldogságot tapasztaltak.

Önnek nincs más dolga, mint egy csodálatos, barátságos környezetben hátradőlni a kényelmes székben, hallgatni a nyugtató zenét, pihenni, relaxálni és 20, 30 perc elteltével feltöltődve, megtalálva a belső harmóniát kiszállni belőle. A többi a program dolga.