Nagyon fontos a megfelelő egyensúlyt megteremteni – mind a külsőt, mind a belsőt. De mind a külső, mind a belső a kemény munka után igényli a pihenést és a szabadságot.

Indigo Univerzális Quantum Biofeedback

Biorezonancia, speciális Wellness rendszer, amely segít megőrizni egészségünket, segít  a stresszmentesítésben, valamint irányt mutat testünk-lelkünk harmonizálásához.

 

 INDIGO

 

Mi emberek nagyon mások vagyunk . Más stílussal, más habitussal, más testfelépítéssel, más igényekkel. Abban viszont mindenki megegyezik, egyetért, hogy egészségünk megtartása, visszaállítása a legfontosabb az életben. Akkor vagyunk egészségesek, ha testileg, lelkileg, szociálisan egyensúlyban vagyunk. Amint ezek közül bármelyik kibillen (és valljuk be, ez elég gyakran megtörténik) akkor dolgoznunk kell a helyreállításban.

A mai rohanó világunkban nincs mindig megfelelő idő, energia magunkra. Folyton stresszhatások érnek bennünket, az utcán, a munkahelyen, az autóban... amiket nem lehet kikerülni. A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a folyadékhiány, a környezetszennyezés, a dohányzás, a drogok, az alkohol, a tartósítószerek, az állandó rohanás mind felboríthatják testi-lelki harmóniánkat.

Az INDIGO egy olyan csodálatos készülék, amely segytséget nyújthat szervezetünk egyensúlyának visszaállításához, illetve segít az egyensúly megtartásában.

Miben sejtnek, szervnek saját rezgése van. A biorezonanciás gép használata során a testből mért különböző rezgéseket, számítógépes speciális készülékbe vezeti, ahol különválasztja és értékeli az adatokat. Ez a speciális módszer ismeretet ad arról, mik az eltérések, melyeket egyensúlyba kell hozni.

Az INDIGO növeli az életminőséget.

A legtöbb ember a biofeedback ülést pihentetőnek, relaxálónak, ellazítónak, hatékonynak tartja.

Ez a wellness-eszköz segít nekünk szervezetünk méregtelenítésében, a bélflóra helyreállításában, táplálkozásunk megfelelő kialakításában, hormonháztatrásunk egyensúlyozásában, vitamin, ásványi anyag hiányaink, többleteink felkutatásában, allergének felismerésében.

Segíti a testi-lelki fittségünk elérését.

Feltárja szervezetünk legstresszeltebb részét, szervét.

Megmutatja mire kell jobban odafigyelnünk.

Segít szervezetünk öngyógyító képességét felszínre hozni.

 

INDIGO

 

Hogy működik?

 

A vizsgálat közben az INDIGO többezer energetikai jelre rezonál, századmásodperc alatt egyenként és jelzi a test reakcióit ezeken a jelzéseken keresztül. Ezt a gyors tesztfolyamatot hívják Xrroid folyamatnak.

Az INDIGO megismerése a bioenergetika területén szerzett hosszú évek kutatómunkáinak eredményeként jött létre. A hasonló tudományos elméleteknek, a technológiai fejlődések és az olyan eszközök használatának, mint az ultrahang, MR, CT, EKG, EMG, GSR, TYED köszönhetően elértük azt, hogy test elektromos jelzések kibocsátása olyan adatokat szolgál, melyek által a páciens egészségi állapotát meg lehet határozni.

Az INDIGO azonban kímélő, kevésbé megterhelő a szervezetre.

Napjainkban ez a készülék a legkifinomultabb, több mint 10.000 „trivector voltametric algoritmikus” jelet tárol az adatbázisban, mint pl. táplálkozási értékek, érzelmi állapot, allergének, toxisok...

 

Néhány pozitív mellékhatás:

-          gyorsabb relaxálóképesség

-          mélyebb, pihentetőbb alvás

-          általános egészségszint emelkedés

-          nyugalom és békesség növése

-          harag csökkentése

-          bánat csökkentése

-          megerősödött mentális tisztaság

-          jobb figyelem és koncentráció

„Az anyag vonatkozásában mi mindannyian rosszak voltunk. Amit anyagnak hívunk az energia annyira lecsökkentett vibrációja, ami már észlelhető az érzékszervek számára. Nincs anyag!”

Albert Einstein