Hírek és újdonságok a Mirage Beauty szépségszalon világából!

INDIGO Univerzális Quantum Biofeedback

Mi emberek nagyon mások vagyunk . Más stílussal, más habitussal, más testfelépítéssel, más igényekkel. Abban viszont mindenki megegyezik, egyetért, hogy egészségünk megtartása, visszaállítása a legfontosabb az életben. Akkor vagyunk egészségesek, ha testileg, lelkileg, szociálisan egyensúlyban vagyunk. Amint ezek közül bármelyik kibillen (és valljuk be, ez elég gyakran megtörténik) akkor dolgoznunk kell a helyreállításban.

A mai rohanó világunkban nincs mindig megfelelő idő, energia magunkra. Folyton stresszhatások érnek bennünket, az utcán, a munkahelyen, az autóban... amiket nem lehet kikerülni. A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a folyadékhiány, a környezetszennyezés, a dohányzás, a drogok, az alkohol, a tartósítószerek, az állandó rohanás mind felboríthatják testi-lelki harmóniánkat.

Az INDIGO egy olyan csodálatos készülék, amely segytséget nyújthat szervezetünk egyensúlyának visszaállításához, illetve segít az egyensúly megtartásában.

Miben sejtnek, szervnek saját rezgése van. A biorezonanciás gép használata során a testből mért különböző rezgéseket, számítógépes speciális készülékbe vezeti, ahol különválasztja és értékeli az adatokat. Ez a speciális módszer ismeretet ad arról, mik az eltérések, melyeket egyensúlyba kell hozni.

Az INDIGO növeli az életminőséget.

A legtöbb ember a biofeedback ülést pihentetőnek, relaxálónak, ellazítónak, hatékonynak tartja.

Ez a wellness-eszköz segít nekünk szervezetünk méregtelenítésében, a bélflóra helyreállításában, táplálkozásunk megfelelő kialakításában, hormonháztatrásunk egyensúlyozásában, vitamin, ásványi anyag hiányaink, többleteink felkutatásában, allergének felismerésében.

Segíti a testi-lelki fittségünk elérését.

Feltárja szervezetünk legstresszeltebb részét, szervét.

Megmutatja mire kell jobban odafigyelnünk.

Segít szervezetünk öngyógyító képességét felszínre hozni.